Over Alwara

Actief sinds 1997

Over Alwara

Alwara is in 1997 opgericht en behartigt de financiële belangen door middel van individuele trajecten. Wij zijn een professioneel en onafhankelijk kantoor. Naast het regelen van financiële zaken, hebben wij aandacht voor de mensen waar­mee wij werken.

Het individuele belang van de cliënt staat voorop.

Alwara heeft door haar ervaring als bewindvoerder een uitgebreid netwerk. Het uitgangspunt voor een begeleidingstraject is ondersteuning en bescherming bieden bij alle financiële handelingen. “Het bieden van een beschermingsmaatregel, zegt niets over een waardeoordeel van de persoonlijke situatie van een cliënt. Het is een meerwaarde voor het persoonlijk functioneren”.

 

Het team van Alwara staat voor u klaar indien u vragen heeft of wanneer u meer informatie wenst te ontvangen. Alwara is aangesloten bij Horus (www.horus.nl).

Vestigingen

Steeds meer mensen hebben behoefte aan steun bij hun financiële huishouding, door een betrouwbare partner die wordt gecontroleerd door de rechtbank en lid is van de beste branchevereniging: Horus

Vacatures en Stage

Vacatures

Vacature Assistent Bewindvoering

 

Ook kunt u altijd een open sollicitatiebrief sturen

naar k.barendsen@alwara.nl

Stageplekken

Alwara is altijd op zoek naar stagiaires. De voorkeur gaat uit naar studenten van het HBO in de richtingen Sociaal Juridische Dienstverlening of Recht, maar voor de juiste kandidaat Social Work of Maatschappelijke Dienstverlening is ook plaats. Stuur een mailtje naar k.barendsen@alwara.nl en we nemen contact met je op.